Schermafbeelding 2023 04 11 om 16 32 37

OPEN CALL: For the Now Design Exchange Platform

Voor het vijfde jaar op rij zal op 23 en 24 september opnieuw FOR THE NOW plaatsvinden in Tour & Taxis, een initiatief van Flanders DC. Het vormt een samengesteld presentatie- en verkoopplatform voor zowel gevestigde als opkomende Belgische ontwerpers, die werken in verschillende designdisciplines en met verschillende media. Het is een unieke gelegenheid om nieuw design te ontdekken, opkomend talent te ontmoeten en authentieke designstukken te verwerven.

Schrijf je hier vóór 21 mei in!

FOR THE NOW biedt een designplatform aan waar uitwisseling tussen ontwerpers, culturen, visuele talen en referentiekaders centraal staat. Het is een vloeibaar gegeven, vertegenwoordigt het heden en vooral wat daarin speelt. Het toont een reflectie van hoe de maatschappij er op dit moment uitziet door middel van design, en zal mee veranderen met onze samenleving.

Schermafbeelding 2023 04 11 om 16 26 36

Voor het vijfde opeenvolgende jaar zal FOR THE NOW opnieuw de beursvloer delen met de Brussels Design Market, het grootste evenement gewijd aan 20e eeuws design, dat steevast meer dan 7 500 bezoekers trekt.

Designprofessionals, verzamelaars, handelaars, architecten en designliefhebbers worden uitgenodigd om het allerbeste van de huidige Belgische designscene te ontdekken. Zorgvuldig geselecteerd door een comité van experts, tonen de ontwerpers hun nieuwste creaties gedurende één weekend tijdens het Design September festival in Brussel.

ContactStage Designregio Kortrijk