FTI Kiosk 1

Ontdek het FTI by Hangar K programma aan de KIOSK.

Alles op Buda eiland gratis te bezoeken, ticketverkoop voor Club Of The Future (Landmarck site) en meer nu online!

FTI is hét zesdaagse festival waar technologie en innovatie gaan samenkomen in een groot spektakel. Je ontdekt er de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en technologieën die onze toekomst vorm gaan geven.

De KIOSK heeft er zelden zo futuristisch uitgezien. Naast zicht op het complete programma voor FTI by Hangar K kan je ook projecties aanschouwen die een tipje van de FTI sluier lichten.

We raden aan om op de late middag/avond langs te gaan zodat je de projecties in een optimale setting kan aanschouwen.


KIOSKFTI

In de KIOSK tonen we graag creatief talent. Voor het grafisch ontwerp van de KIOSK is er gerekend op Remes. Het full-service communicatiebureau is ook verantwoordelijk voor alle communicatie rondom FIT by Hangar K.

Remes is een full-service communicatiebureau dat zich richt op high-end merken, zowel in print als digitaal. Ze zijn een full-service bureau dat samenwerkt met diverse merken en sectoren. Ze werken nauw samen met hun klanten om hun verhaal op een boeiende manier te vertellen door opmerkelijke ervaringen en producten te creëren.

Programma highligts

📍 Landmarck

Club of the Future: artiesten Amber Broos, Goose en Max Cooper zullen je meenemen in een immersieve muziekclubervaring.

FTR CONF

📍 Buda-eiland

Gratis belevingsexpo Unwrap Arena in Budafabriek:

Gratis belevingsexpo FuturED in Broelkaai 6:

Balk FTI

Details:

Van 16 tot en met 21 maart wordt Kortrijk één van de prominente locaties voor het Flanders Technology and Innovation (FTI) Festival, naast andere Vlaamse steden zoals Leuven, Gent, Hasselt, Antwerpen en Brussel. In Kortrijk krijgt het festival een unieke invulling onder de naam 'FTI by Hangar K', met als focus gaming/gametechnologie en educational/immersive technology.

De baseline 'Wowed by Technology' slaat meteen de nagel op de kop. Tijdens de zesdaagse krijgen aanwezigen de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en technologieën te zien die onze toekomst zullen vormgeven. Het doel is dan ook om bezoekers te stimuleren en sensibiliseren om na te denken over het leven, leren en werken van morgen.

Hoogtepunten worden de Club of the Future in Landmarck, waar artiesten Amber Broos, Goose en Max Cooper je zullen meenemen in een immersieve muziekclubervaring. Op het Buda-eiland is iedereen welkom voor gratis exposities en installaties rond gaming en het onderwijs van de toekomst.


FTI Kiosk 2
FTI Kiosk 3