De Beste Kamer 1

Gezeefdrukt textiel voor De Beste Kamer

In het kader van het DESIGN IN SHOPS project werd interieurwinkel De Beste Kamer uit Kortrijk gematcht met grafisch bureau Surfaces Studio uit Rijsel. Ze ontwikkelden 25 gezeefdrukte doeken die de shop zal inzetten in hun etalage.

“De Beste Kamer is een knipoog naar vervlogen tijden toen elk huis slechts één mooi ingerichte kamer had waar op zondag de gasten werden ontvangen. Vandaag gaan wij op zoek naar meubelen, verlichting en woondecoratie om karakter te geven aan je interieur voor een eerlijke prijs.” Deze tekst staat op één van de 25 gezeefdrukte achtergronddoeken die werden ontworpen en geproduceerd binnen het DESIGN IN SHOPS project om vorm te geven aan de etalage van de interieurwinkel De Beste Kamer.

Met deze modulaire esthetische achtergronddoeken kan er naargelang de collectie en het seizoen steeds een nieuwe sfeer gecreëerd worden. De doelstelling om de etalage en de getoonde producten meer visibel te maken zonder deze volledig van de winkel af te scheiden, wordt met de lichte doeken perfect gerealiseerd.

De ontwerpen zijn geïnspireerd op de nieuwe huisstijl die eveneens binnen het project werd gerealiseerd door het grafisch bureau Surfaces Studio uit Rijsel. Zo zorgen de doeken samen met de vernieuwde cadeaubonnen, flyers, webshop, enveloppes, … voor de vernieuwde sfeer en stijl van De Beste Kamer.

De Beste Kamer 3De Beste Kamer 2
Bandeau DESIGN IN 2022