4e0fae fc440444a7894b09bec6033d8dce1d2b 0

Woodface

Woodface is een innovatief, massief houten gevelconcept waarmee u een volledig op maat gemaakte gevel kunt creëren. De gevelbekleding is verkrijgbaar in drie verschillende breedtes en diktes. De massief houten latten worden gecombineerd met een op maat gemaakt aluminium profiel wat resulteert in meer context, inhoud en betekenis. Alle aluminium profielen zijn standaard verkrijgbaar in geanodiseerde of gepoederlakte afwerking.

Company: Outdoor Wood Concepts

Outdoor Wood Concepts is een afdeling en geregistreerd handelsmerk van Houtmagazijn Verdonckt, gericht op het ontwerpen en produceren van gevelbekleding, vlonders en tuinschermen. Dankzij de combinatie van een uitgekiende marketingstrategie met de ontwikkeling van innovatieve producten en geregistreerde technieken zoals speciale tand- en groefverbindingen en geïntegreerde hoekprofielen, verwierf Outdoor Wood Concepts een leidende positie op de markt van houten gevelbekleding. Er zijn reeds meer dan 100 houthandelaars en verdelers in België, en een Europees netwerk is in opbouw.

Schermafbeelding 2017 02 23 om 15 57 40

Senior Designer: Roel Vandebeek

Roel Vandebeek is een allround ontwerper die op zeer uiteenlopende terreinen werkzaam is, zowel in België als in het buitenland. Zijn ontwerpen zijn altijd transparant, origineel en verrassend. Hoewel hij zich vooral richt op productontwerp en meubelontwerp, verkent hij ook graag de grenzen met beeldende kunst. Hij werkt vaak samen met architecten en werd meer dan eens gevraagd om openbare ruimtes te ontwerpen. Zijn Soft Seat werd in 2008 bekroond met een Henry van de Velde Label.

ROEL VANDEBEEK VK 6526 kl ZW

Dit product werd ontwikkeld binnen het 5X5® innovatieproces. Met 5X5® bieden Voka West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk bedrijven de kans om hun idee onder begeleiding en in samenwerking met een ontwerper of ontwerpteam uit te werken tot een nieuw product of dienst.