SIJS Kiosk zon 2

Sijs kleedt jouw huis - en deze maand ook de KIOSK - aan

Tijdens de eindejaarsperiode kan je in de KIOSK op de Graanmarkt in Kortrijk een gloednieuwe presentatie ontdekken van Sijs. Sijs is dé specialist in West-Vlaanderen als het aankomt op verf, vloerbekleding, binnen- en buitenzonwering, gordijnen en decoratie.

Bij Sijs vind je alles om je huis aan te kleden. Hun enorm brede gamma en uitstekende dienstverlening kan je in West-Vlaanderen in 4 filialen terugvinden: Kortrijk, Brugge, Torhout en Roeselare. De winkels werden allemaal recent vernieuwd in samenwerking met design studio 5AM. Reden genoeg om het familiebedrijf dat al 60 jaar bestaat in de spotlight te plaatsen!

Sijs werd voor de presentatie in de KIOSK gekoppeld aan Amber Verschuere, een jonge Kortrijkse interieurarchitecte. Met haar frisse visie als buitenstaander stelde ze Sijs een inspirerende installatie voor waar een aantal van Sijs’ populaire producten op een totaal andere manier gebruikt worden. Met een dynamisch en kleurrijk resultaat als gevolg.

In de KIOSK wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van de producten/diensten van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper. De matching tussen bedrijf en ontwerper gebeurd door Designregio Kortrijk.

SIJS Kiosk zon 7
SIJS Kiosk zon 5SIJS Kiosk zon 10

Contact

SIJS Kortrijk
Meensesteenweg 131
8500 Kortrijk
+32 (0)56 26 11 64
sijs.be
kortrijk@sijs.be
@sijs_decorations_and_paints/
Openingsuren: ma-do: 07:30 - 12:00 / 13:00 - 17:30 - vrij: 07:30 - 12:00 / 13:00 - 16:00
Za: 9:00 - 12:00, Zondag gesloten

Amber Verschuere
amberverschuere.be
amber.verschuere@icloud.com