LZSB Outdoor Office D Ay 31

OPEN CALL #OutdoorOfficeDay op 13 juni 2024

🌿 Doe mee met #OutdoorOfficeDay op 13 juni 2024!

Image001

🌞 Op 13 juni 2024 vieren we #OutdoorOfficeDay en nodigen we je uit om samen met ons buiten te werken.

🌳 Neem jij ook je werk mee naar het groen? Waarom spreek je niet af met een collega in het nabijgelegen park voor een verfrissende vergadering? Of waarom voer je je telefoongesprekken niet al wandelend buiten?

☀️ Want als de zon schijnt, waarom zou je dan binnen blijven? Pak een tafel en stoelen en geniet van het buiten zijn terwijl je leest, schrijft of brainstormt.

🤝 Werk, welzijn en stedelijke natuur zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Laten we op 13 juni 2024 samen de voordelen van buiten werken vieren!

🌍 Of je nu thuis werkt, een zelfstandige ondernemer bent of een leidinggevende bij een groot bedrijf, #OutdoorOfficeDay is voor iedereen. Sluit je aan bij dit wereldwijde netwerk en maak je collega's enthousiast!

💡 Heb je een leuk idee voor #OutdoorOfficeDay? Laat het ons weten! LZSB en Designregio staan klaar om jullie initiatieven te bundelen en jullie te voorzien van tips & tricks.

📢 Breng ons op de hoogte van jullie plannen voor #OUTDOOROFFICEDAY en laten we samen een gezonde en inspirerende werkomgeving creëren!

Doe mee met de revolutie van gezond werken in je omgeving!