Kiosk More is More. Less is bore

More is more. Less is bore.

Sinds 2012 creëert decorateur en interieurbouwer Simon De Backere sfeer om in te leven. Hij gelooft dat een huis de weerspiegeling hoort te zijn van de persoonlijkheid van zijn bewoners.
Hij breng de typische karakteristieken tot uiting door ontwerpen op maat van de mensen die er leven. Zijn decoratieve stijl kenmerkt zich door warme materialen en decoratieve toetsen waarin geleefd kan worden. Deze vind je ook terug in zijn interieur- en decoratiewinkel in Ieper waar je zowel verlichting, meubilair, tapijten als deco vindt.

Met vakkennis en oog voor detail gebeurt de uitvoering van de projecten volledig onder eigen beheer. Zo produceren ze zelf het maatmeubilair, waardoor Simon als ontwerper van heel dichtbij de productie opvolgt en bijstuurt om de visie van het ontwerp volledig tot uiting te laten komen.

"More is More and Less is a Bore" vormt dan ook de inspiratie voor zijn passage in de Kiosk. Simon wil de voorbijganger op dezelfde manier inspireren als hij doet in de showroom & shop in Ieper. De items die ze exposeren kan je zelfs meteen via de gloednieuwe webshop in detail bekijken en bestellen. Ze geven nog meer inspiratie in het magazine dat je aan de buitenzijde van de Kiosk kan meenemen.

Simon De Backere
Showroom & Shop: Stationsstraat 11, 8900 Ieper
http://www.simondebackere.be
info@simondebackere.be
+32 (0)57 40 19 74
Webshop: http://www.simondebackere.be/nl/shop