Mpulsive girl tour 3

Nieuw streetart parcours in Wervik en Menen: !Mpulsive Girl Tour

!Mpulsive Girl Tour is een gloednieuw streetart parcours in Zuid-West-Vlaanderen dat gelanceerd wordt in het weekend van 24 tot 26 mei. Girls ’n Cans stuurt tien getalenteerde vrouwelijke graffiti-artiesten op pad om de straten te transformeren met hun kleurrijke en expressieve werken, verspreid over verschillende gevels in sociale wijken regio Menen en Wervik. Het project is een initiatief van woonmaatschappij IMPULS in samenwerking met Girls ’n Cans en Designregio Kortrijk.

Het weekend van 24 tot 26 mei zullen de 10 artiesten de gevels onder handen nemen en kunnen mensen dit live aan het werk zien.

We nodigen de pers graag uit op zondag 26 mei om 11u00 voor de onthulling van het werk aan de Hogeweg 71 8930 Menen. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via onthaal@wm-impuls.be.

Tien vrouwelijke street artiesten palmen de buurten in!

Stap in de levendige wereld van streetart en ontdek de bruisende Leiestreek op een geheel nieuwe manier tijdens de “!mpulsive Girl Tour”. Tien getalenteerde vrouwelijke graffiti-artiesten, zullen de straten transformeren met hun kleurrijke en expressieve werken, verspreid over verschillende gevels in Wervik en Menen. De verschillende gevels krijgen deze en volgende week reeds een eerste laag verf ter voorbereiding van het productieweekend.

Impulsive girl tour LOGO Tekengebied 1 kopie 3

Buurten verbinden met kunst

Dit project, een initiatief van woonmaatschappij IMPULS in samenwerking met Girls ’n Cans en Designregio Kortrijk heeft als doel de buurten te verbinden met kunst op een unieke en toegankelijke manier. Tijdens het weekend van 24-25-26 mei komen de werken tot leven, waarbij bezoekers de kans krijgen om de kunstenaars in actie te zien. Er werden fiets- en wandelroutes langs de werken uitgestippeld die mensen de hele zomer lang laten genieten van kunst en beweging. De verschillende routes zijn terug te vinden op de website https://impulsivegirltour.com/

Openingsweekend praktisch

Kom langs tijdens het weekend van 24 tot 26 mei, tussen 9.00 uur en 18.00 uur, en zie hoe Girls ’n Cans de straten live transformeren.

Persconferentie voorzien op zondag 26 mei om 11u00, Hogeweg 71 8930 Menen. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via onthaal@wm-impuls.be.

Artiesten en hun locatie

  • Iota.io HENDRICK CONSCIENSESTRAAT 8, WERVIK
  • Jasmine (PINK PAINTER) LOUIS GEUTEWIJK 20, WERVIK
  • Amy Aneca MENENSESTEENWEG 177, WERVIK
  • Coveredbyar HELLESTRAAT 66, WERVIK
  • Alice Martha VLASLAAN 14, GELUWE
  • Ems Verhaert GUIDO GEZELLESTRAAT 65 B & 65 A, GELUWE
  • Kitsune Jolene HOGEWEG 71, MENEN
  • Lisa Gold KORTRIJKSTRAAT 60 EN 70, MENEN
  • Jonk. MOESKROENSTRAAT 100, MENEN
  • L_ix LENDAKKERLAAN 3, LAUWE
Mpulsive girl tour 5Mpulsive girl tour 1