5x5 infoessie 2020

5X5® infosessie

Van innovatief idee tot nieuw product of dienst

Voor een onderneming die wil groeien, is het op een gegeven moment nodig de groei te zoeken in nieuwe producten en/of diensten.
Elk product of dienst heeft immers slechts een beperkte levensduur.

Toch is het in de praktijk vaak zo dat de waan van de dag het wint en dat ondernemers in realiteit meer aandacht besteden aan sales en marketing, puur omdat dit direct resultaat oplevert. Op termijn leidt een dergelijke aanpak echter tot achterstand. De oplossing? Zorg ervoor dat de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten bovenaan op de agenda komt te staan.

Voka West-Vlaanderen organiseert samen met Designregio Kortrijk een project waarbij ondernemingen de kans krijgen om met een ontwerpteam te werken aan een nieuw product of dienst. Het einddoel? De presentatie van het prototype tijdens een drukbezocht toonmoment.

Nu is er plaats voor 5 bedrijven die vanaf maart 2020 van start gaan in een traject dat eindigt met de presentatie van het nieuwe product op Architect@Work 2021.

Infosessie

Op maandag 3 februari 2020 geven we u graag meer info over dit 5X5® project met getuigenissen gepland van alumni ondernemers en ontwerpers.

De infosessie is gratis, maar wij vragen u wel om vooraf in te schrijven via volgende link.

Tijdstip:
3 febuari 2020
17u30 - 18u30

Locatie:
Broelkaai 6
8500 Kortrijk