The Moldmaker

The Moldmaker ontwerpt, produceert en test sinds 2001 matrijzen voor alle takken van de industrie. Vertrekkend van een idee of een schets, begeleiden wij u stap voor stap naar een matrijs die volledig aan uw wensen beantwoordt. Onze hoogstaande expertise en moderne machinepark garanderen u een betrouwbaar product.

Advies is meerwaarde

Door onze kwalitatief hoogwaardige producten en uitgebreide technische ondersteuning tijdens alle stappen van het productieproces garanderen wij u een zorgeloos productieproces: op ons kunt u rekenen! Zo hechten wij veel belang aan een afgerond advies vooraleer de productiefase wordt opgestart: een werkwijze die elke dag z’n meerwaarde bewijst. Ook respect voor de leveringstermijn en een correcte prijs kenmerken onze aanpak. Naast de allerhoogste kwaliteit van onze producten streven wij voortdurend naar maximale klantentevredenheid: wij zorgen ervoor dat u zich niet om de matrijzen hoeft te bekommeren zodat u zich kunt concentreren op uw core business.

Nog efficiënter produceren

U kunt bij ons ook terecht voor aanpassingen aan bestaande matrijzen om het spuitgietproces te optimaliseren of om bepaalde eigenschappen van het eindproduct nog verder te verbeteren. Wij helpen u graag om uw productieproces nog efficiënter te laten verlopen. Ook herstellingen van bestaande matrijzen (bij breuk, slijtage…) doen wij voor u.

Vooraanstaand

Dankzij onze kennis en ervaring is The Moldmaker één van ’s lands vooraanstaande matrijzenmakers. Om de kwaliteit van onze matrijzen te waarborgen, maken wij gebruik van moderne en innovatieve machines van gerenommeerde merken. Wij investeren voortdurend in ontwikkeling. Daarnaast beschikken wij over deskundige medewerkers met een uitgebreide kennis en een creatieve geest om de hoogste kwaliteit in matrijzen te garanderen.

Consulting