Hey jij daar! 🌟 Mijn ultieme doel? Creatieve avonturen beleven en met mijn skills jouw product in de spotlight zetten! Met een fotografisch talent, een portie handigheid en een ninja-oog voor details, kleuren, materialen & texturen tover ik een resultaat tevoorschijn dat gewoon anders is dan het alledaagse.

Ik ben niet alleen een creatieve goochelaar die concepten uit haar hoed tovert, sets styled alsof het een feestje is, en productie-aspecten coƶrdineert alsof het een geoliede machine is. Maar ik voeg ook die unieke touch toe aan alles wat ik aanraak. Mijn specialiteit? Alles! Nou ja, bijna alles. Art direction, styling, setdressing, alsook grafische & tactiele concepten, je noemt het maar. Mijn creatieve brein staat in de startblokken om meer waarde toe te voegen aan jouw verschillende creatieve projecten.

De naam 'White Lion' staat voor de krachtige maar ook zachte uitstraling van een leeuw; een dier dat ik vooral zou omschrijven als een geƫngageerd groepsdier. En die "White"? Gewoon mijn manier om op zoek te gaan naar unieke & creatieve oplossingen.

AUDI Designregio
MEAT EXPO Designregio
RING Designregio
STIRRR Designregio 1
STIRRR Designregio
SWOOSH Designregio
VANRSL Designregio 1
WIENERBERGER Designregio
WOODY Designregio 1