FELT architecture & design werd in 2014 opgericht door Jasper Stevens en Karel Verstraeten. Ze sloegen de handen in elkaar nadat ze de Interieur Award hadden gewonnen voor hun project Behind the Curtain. In datzelfde jaar won het bureau een Open Oproep prijsvraag voor een basisschool in Zarren. Onlangs werden ze door de Architect bekroond met de ARC20 Jong Talent Award.

Jasper Stevens (Gent, 1985) studeerde af in Architectuur en Stedenbouw aan de Universiteit van Gent, België en aan de Universidad Politecnica in Valencia, Spanje. Hij werkte voor 360 architecten en Wiel Arets Architects (Nl). In 2014 behaalde hij een PgD in Product Design aan de Universiteit van Leuven, België.

Karel Verstraeten (Gent, 1985) studeerde af in Architectuur en Stedenbouw aan de Universiteit van Gent. Hij werkte als projectarchitect voor 51N4E, won in 2010 de Meesterproef en werd geselecteerd om een jeugdcentrum in Gent te ontwerpen.

Sinds de begindagen in 2014 evolueerde de samenwerking tot een multidisciplinaire ontwerppraktijk met een team van zeven enthousiaste architecten, ingenieurs en ontwerpers die samenwerken aan een veelheid van projecten.

FELT ZARREN Michiel Hutsebaut
FELT ANTICHAMBRE Michiel Hutsebaut
FELT DING Michiel Hutsebaut
FELT KLIMT Michiel Hutsebaut
FELT TOUW Michiel Hutsebaut