Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf online kan groeien en dat je investering opbrengt. Dit garanderen we door onze expertise in strategisch webdesign, webontwikkeling en online marketing.

De strategie is de basis van jouw website. Want jouw website moet niet alleen aantrekkelijk zijn, maar moet ook scoren. Dit doen we door een strategisch ontwerp te maken, waarbij we al onze kennis volgens de regels van de kunst inzetten. De denkoefening die we uitvoeren is gefocused op conversie, zodanig dat jouw bezoekers nieuwe klanten worden.

Daarna volgt de ontwikkeling.

Onze designers starten vanuit de strategie om zo een design op te stellen waarbij het gebruikersgemak centraal staat. Wanneer een visueel sterk en responsief design ontworpen werd, is het tijd voor development. We gebruiken Craft CMS voor de ontwikkeling van jouw site. Craft CMS is enerzijds een zeer krachtig systeem en anderzijds een werkwijze. Met deze webtechnologie kan je namelijk ongehinderd doen wat je moet doen om online succes te hebben.

Om jouw website te laten scoren in Google, is optimalisatie nodig.

Enkel maar een site hebben is niet voldoende. Zonder bezoekers zal jouw site nooit de gewenste resultaten en doelstellingen behalen. Er moet een toestroom naar jouw site gecreëerd worden om hem te laten converteren. Dat doen we aan de hand van onze online marketingdiensten (seo, sea, social media strategie, e-mailmarketing) en door een uitstekend support-systeem aan te bieden.

Benieuwd naar onze realisaties? Neem dan vooral een kijkje naar onze website. Contacteer ons vrijblijvend om kennis te maken!

Digital pulse
Digital Pulse