Cides productontwerp geeft vorm aan innovatieve ideeën om uw producten te ontwerpen of te restylen. Wij begeleiden u door elke fase van het productontwikkelingsproces. Van idee over ontwerp tot en met de uiteindelijke productie.

U kunt kiezen voor onze integrale aanpak, of voor een van onze diensten.

Wat doen wij

Strategisch ontwerp


Op basis van uw merk en bedrijfswaarden bepalen we de strategische doelen voor het ontwerp van het nieuwe product. Natuurlijk houden we rekening met de doelgroep. We kijken naar de andere marktspelers door een verhelderende concurrentieanalyse.

Concept ontwerp


We onderzoeken de mogelijkheden om uw product te restylen of volledig opnieuw uit te vinden. Wij voeren een conceptstudie uit waarin het uiterlijk en de bruikbaarheid van het (nieuwe) product worden gedefinieerd. Het concept wordt vervolgens gepresenteerd door middel van grafische of 3D-modellen.

Engineering


We werken de technische aspecten van het product uit tot in de kleinste details en geven advies over de materiaalkeuze. Dit wordt gevolgd door sterkteberekening en productieoptimalisatie. Wij begeleiden de opstart van het productieproces.

Cides