MEUBEL | PRODUCT ONTWERPER

Geboren in België in 1991. Cas Moor studeerde in 2015 af met een bachelor in Binnenhuisarchitectuur en een master in Autonoom ontwerp. In 2014 werd Cas zelfstandig ontwerper voor verschillende bedrijven met zijn persoonlijke benadering van design.

Visie

Tijdens het ontwikkelen van een product focus ik me graag op het ontwerpproces. In plaats van een product te ontwerpen voor specifieke functies of eisen, ontstaat het product vanuit het materiaal, de techniek of vanuit het experiment, wat resulteert in 'eerlijke' producten waarbij materiaal en vakmanschap niet alleen de vorm dienen, maar ook een verhaal vertellen.

"Een goed ontwerp is voor mij wanneer een object tot op het bot is uitgekleed met de essentie nog intact." - Cas Moor, 2014

Velden

Projecten variëren van verlichting, meubels en accessoires tot tentoonstellingen en elektronica. Het produceren in hoge volumes van industriële consumentenproducten en in beperkte oplage of open source doeleinden. Tijdens het ontwerpproces is kennis over materialen, machines en eindgebruiker belangrijk. Zij dragen bij aan een completer product.

Cas Moor