358552399 660334542791176 1788071016529781021 n

We Are the Next Generation Talks op BUMP Festival

BUMP is een eendaagse creatieve conferentie die top sprekers combineert met een geweldige sfeer. Met talks over design, motion graphics, creative coding and technological innovation!

Ook wij vullen opnieuw een tijdslot in met 3 WE ARE THE NEXT GENERATION talks! Korte talks door veelbelovende, jonge ontwerpers afgestudeerd aan gerespecteerde internationale design schools.

BUMP 2024

Programma

 • 9:00: Deuren geopend
 • 10:00: Welkomswoord
 • 10:15: Opening titels door Sehsucht
  • Quinten Delaheye ontwikkelde een passie voor beweging en digitale kunst tijdens zijn studie Devine aan Howest. Na zijn studie deed hij een stage in motion/animatie bij Territory Studios in Londen. Hij zette zijn liefde voor motion design voort in België, waar hij werkte aan explainer video's, geanimeerde branding en visuals voor live-evenementen en musea bij studio's zoals Alph en Whojo. In 2019 trad hij toe tot Sehsucht Berlijn, waar hij nog steeds werkt als 2D/3D motion generalist. Hij en zijn team bij Sehsucht zijn enthousiast om de Opening Titles van BUMP2024 te presenteren en kijken ernaar uit om hun verhalen en creaties te delen, in de hoop anderen te inspireren.
 • 11:00: Trend forecaster Annie Corser
  • Annie is trend forecaster, cultuuranalist, redacteur en schrijver. Als Senior Trends Editor, Pop Culture & Media bij Stylus Innovation & Advisory geeft ze leiding aan het decoderen van trends en het ontwikkelen van inzichten in sociale media en internetcultuur, entertainment en muziek. Ze helpt merken en bedrijven inzicht te krijgen in en contact te maken met doelgroepen, gemeenschappen en consumenten over de hele wereld.
 • 12:00: Hello I'm Flo, interactive motion designer
  • Florent begon zijn carrière in 2010 als grafisch ontwerper, met focus op Motion Design, animatie en Title Design. Hij is gepassioneerd door beelden en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie. Zijn artistieke aanpak kenmerkt zich door experimenteren en het combineren van verschillende visuele media. Sinds 2018 verkent hij ook de wereld van interactieve ervaringen, met als doel verrassende en memorabele ervaringen te bieden door middel van interactieve installaties.
 • 12:45: Free lunch
 • 14:30: TBA
 • 15:30: TBA
 • 16:45: WE ARE THE NEXT GENERATION powered by Designregio Kortrijk
  • Tijdens BUMP organiseren we met Designregio Kortrijk de 'WE ARE THE NEXT GENERATION'-talks, waarbij veelbelovende jonge ontwerpers, afgestudeerd aan gerenommeerde internationale scholen, een lezing of workshop geven over hun onderzoek.
Watng

Giusy Amoroso

Giusy Amoroso is een bekroonde Italiaanse digitale kunstenaar en regisseur, gevestigd in Berlijn, Duitsland. Haar passie voor computers en technologie begon in haar vroege jeugd, waar ze zich onderdompelde in videogames en fantasiewerelden.

Ze vervolgde haar interesse door design te studeren en behaalde uiteindelijk een master in CGI en VFX voor postproductie van films. Giusy brengt haar fantasierijke concepten en fantastische wezens tot leven met behulp van een breed scala aan technieken, waaronder VR, XR, 3D beeldhouwen, meeslepende ervaringen, animatie en 3D schilderen.

Haar werk is prominent aanwezig geweest op grote festivals, muziekevenementen en digitale kunstinstellingen. Van meeslepende installaties tot festivalpodia, Giusy's onderzoek vindt weerklank in verschillende omgevingen. Haar bijdragen aan het snijvlak van technologie en kunst zijn duidelijk zichtbaar in de wijdverspreide vertoning van haar innovatieve werk. Haar onderzoek richt zich op het verkennen van organische vormen en alternatieve representaties van de werkelijkheid, waarbij ze zich laat inspireren door de natuur, videogames en de menselijke anatomie.

Gedurende haar carrière heeft Giusy samengewerkt met bekende muzikanten, merken en muzieklabels zoals Harper's Bazaar, Afterlife, Anyma, Riot Games, Mozilla Firefox, Reebok, MISBHV, Cartoon Network, Sony Music, Nike SB x Travis Scott, Dixon, Tale of Us, Anfisa Letyago en nog veel meer.

Giusy amoroso

Spacebroth

SpaceBroth is een in Londen gevestigde experimentele ontwerpstudio die werkt op het gebied van performance, interieurs, tentoonstellingen en objecten. Opgericht door partners Bori Kovács en Jack Headford in 2021, na vele jaren te hebben samengewerkt in verschillende ontwerpsectoren, met gerenommeerde ontwerpers aan projecten op het gebied van interieurs, architectuur, tentoonstellingen, grootschalige kunst en performance, waaronder een nauwe samenwerking met kunstenaar Es Devlin. SpaceBroth is een platform voor het uitdrukken van ideeën over de menselijke ervaring en verbinding met de levende planeet. Hun werk bevraagt het traject van de mens door middel van materiaal en ruimtelijke exploratie, waarbij ze streven naar het beste in ethisch en milieubewust ontwerp.

Spacebroth
 • 17:45: Director en designer Gavin Strange AKA Jamfactory
  • Director en designer bij Aardman, 's nachts achtervolger van passieprojecten onder het pseudoniem Jamfactory. Auteur van boeken, keynote spreker en eigenzinnige muziekmaker.
 • 18:45: Afterparty
  • De dag eindigt met een afterparty, location TBA