Cover KIOSK Paintfactory

Paintfactory brengt kleurenexplosie in de KIOSK

West-Vlaamse verfproducent Paintfactory presenteert deze maand haar skills in de KIOSK van Designregio Kortrijk in samenwerking met Amos Architectuuratelier.

Paintfactory day 1

Paintfactory is het innovatieve fabrieksconcept van BEVEPE, een familiebedrijf met roots in Brugge sinds 1946. BEVEPE produceert verf voor diverse private labels, die wereldwijd in 24 landen verkrijgbaar zijn. Dankzij deze uitgebreide productiecapaciteit kan Paintfactory haar verf aanbieden via een uniek fabrieksconcept. Met winkels in Roeselare, Brugge, Gent, Kortrijk, Hasselt en Antwerpen bedient Paintfactory zowel professionals als doe-het-zelvers.

Paintfactory zet vooral in op een gigantisch ruim gamma aan kleur- en textuurmogelijkheden. Hiervoor experimenteren ze zélf in hun eigen lab. Ze onderzoeken er de mogelijkheden van bv. zand, glas of nieuwe kleurencombinaties. Na uitgebreid testen belanden die innovaties dan ook in de winkel, waardoor ze een uniek aanbod kunnen presenteren. Ook hun winkels zelf zijn creatieve ruimtes, gevuld met levendige presentatiewanden, waar kleurrijk advies en unieke ideeën samenkomen. In hun winkels organiseren ze ook heel wat demo’s en workshops waar je leert werken met hun verschillende collecties en bv. de fijne kneepjes van kalkverf leert meester worden, de basis van schilderen onder de knie krijgt of leert welke kleuren en texturen passen in jouw interieur.

Dat grote aanbod en de durf waar Paintfactory voor staat, wilde Amos Architectuuratelier dan ook vertalen naar de presentatie voor de KIOSK. De Gentse studio werd opgericht door Victor Ledure en Wouter Willemyns en werkt zowel aan architectuur- als interieurprojecten, maar ook voor scenografie en meubelontwerp kan je bij hen terecht. Het duo koos ervoor om een kleurrijk drieluik te presenteren waar via kubustisch meubilair de verschillende collecties van Paintfactory een hoofdrol krijgen.

Paintfactory day 7Paintfactory day 5

Live demo op septemberbraderie

Op zaterdagnamiddag 7 september zullen de Paintfactory deskundigen live demo’s geven aan de KIOSK. Passanten zullen niet enkel geïnspireerd worden, maar kunnen zelf ook zaken uitproberen en dat vergezeld van een verfrissend drankje. Iedereen is welkom tussen 14u00 en 17u00 aan de KIOSK op de Graanmarkt Kortrijk.

Daarbovenop maken bezoekers ook kans om 100m² verf te winnen, aan de hand van een prijsvraag te vinden op de KIOSK.

Contact

Paintfactory

https://www.paintfactory.be/

Milojka De Weweire, marketing manager

milo@paintfactory.be