Smappee KIOSK 4

Smappee stelt zijn nieuwe laadoplossingen voor elektrische wagens voor in de KIOSK

Dat het Kortrijkse Smappee een pionier is op vlak van innovatieve technologie, dat wisten we al. De kennis en ervaring van hun product Smappee Infinity voor slim energiebeheer, vertaalden ze nu in twee gloednieuwe innovaties, de Smappee EV Base en de EV Wall, hun oplossingen voor het veilig en slim laden van jouw elektrische wagen thuis en op laadpleinen. Deze slimme laadpalen worden deze maand voorgesteld in de KIOSK van Designregio Kortrijk, in samenwerking met de interieurarchitecten van Witblad.

Smappee KIOSK 2

De Smappee EV Base is een laadoplossing gericht naar bedrijven die toelaat om verschillende elektrische laadpunten te combineren met de energienoden van een aanpalend gebouw. De Wall is de compacte variant voor thuisgebruik. Beiden hebben Smappee’s energiemanagementtechnologie geïntegreerd voor slim autoladen. Zo kan je automatisch en voor 100% laden met zonne-energie of daltarief, vermijd je gesprongen zekeringen thuis en krijg je controle over en zichtbaarheid in je laadproces en -kosten. Op die manier onderscheidt Smappee zich van de reeds bestaande oplaadsystemen.

“Naarmate het gebruik van elektrische wagens toeneemt, zien we een steeds groeiende vraag naar meer energiemanagement om de ongemakken die elektrisch laden met zich meebrengt op te lossen.”, zegt Stefan Grosjean, CEO van Smappee.

Smappee KIOSK 3

Kortrijkse interieurarchitecten Bob Bulcaen en Eef Descamps van Witblad ontwikkelden voor Smappee een presentatie voor de KIOSK met de twee laadpaalversies. Maar deze maand vind je Smappee’s producten niet alleen op de Graanmarkt in Kortrijk, maar ook in het Texture museum. Het product ontving dit jaar van Flanders DC een Henry van de Velde Award, dé designprijs van België. En ook internationaal worden ze opgemerkt. Vorige week mocht Smappee nog een prestigieuze IF Design Award in ontvangst nemen.

Meer informatie over de Smappee EV Base en EV Wall vind je via de website https://www.smappee.com/nl/ev-line/.
Vind een erkende installateur of distributeurs via https://www.smappee.com/nl/smappee-partners/

De expo Henry van de Velde Awards 21 - De West-Vlaamse laureaten is nog tem 13 juni te bezoeken in het Texture museum. www.texturekortrijk.be

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.


Contactpersoon voor de pers:
Delphine Van Hoecke
PR & Communications Manager Smappee
pr@smappee.com
+32 498 20 40 49
https://www.smappee.com/nl/

Bob Bulcaen
Witblad
info@witblad.com
+32 (0)56 726297
https://www.witblad.com/

Lisa Declercq LR 4
Meer info? ContacteerLisa Declercq

Meer nieuws