Widehandside wil een platform aanbieden waar de kunstliefhebber of designlover unieke stukken zal vinden. Een filter tegen het alledaagse uit designland en de kunstwereld; origineel, fris, puur, eigentijds, maar non- conformistisch en uit de regio.

Ben je vanuit een gezonde, kritische en bewuste geest op zoek naar een strakke tafel of een eigenzinnig boekenrek, een stijlvolle lamp, een sculptuur in polyester of klei, een ets in houtskool of een stuk fiber art? Widehandside zoekt en matcht de juiste ontwerper aan zijn klant. Widehandside heeft tot doel kunstenaars en designers naambekendheid te bezorgen en verkoop van hun werk te genereren. Op termijn wil Widehandside uitgroeien tot een soort 'label'; een vertrouwde en betrouwbare partner in het kunst- en designlandschap.

Je kan offline met hen kennismaken op hun eerste expo tijdens TRAVAK, Brabantdam 64 Gent met werk van Lore Rabaut, Eer, Compagnie de Lichtheid, Sophie De Jaegher, Jaswig en Ad Random. Opendeur 18 december (vanaf 18u00), 19 - 20 december (10u - 20u) en 26-27 december (10u - 20u). Op 26 december tussen 10u en 12u 'Live' muziek van "Weekend".