Herenkledingzaak Rolls uit Kortrijk stelt in de Kiosk&Vitrines zijn nieuwste concept Atelier Victor voor. Met Atelier Victor willen Tom en Stijn Van Poucke goed maatwerk in de kijker zetten, want als vierder generatie kleermakers weten zij als geen ander wat dé perfecte pasvorm betekent. Samen met de jonge architecte Amy Menu werkten ze een presentatie uit die deze ambacht in een modern kader plaatst.

Overgrootvader en kleermaker Victor wist het al, maatwerk geeft je een heerlijk, zelfzeker gevoel. Nu 4 generaties later, staan Tom en Stijn van Poucke aan het roer van mode- en familiezaak Rolls He Feels Good. Sinds 1979 bepaalt de herenzaak mee het straatbeeld van de Leiestraat in Kortrijk. Na 3 generaties namen broers Tom en Stijn het roer over van hun vader en grootvader en verdiepten ze zich in de kunst van het kleermakersvak. Met het gloednieuwe concept Atelier Victor willen Tom en Stijn maatwerk opnieuw in de kijker zetten. Ze bieden binnen dit concept maatwerk aan voor elke gelegenheid van casual tot formeel en voor ieders persoonlijkheid, lichaamsbouw en smaak.

Ontwerpster Amy Menu is na haar studies architectuur, interieurarchitectuur en textielontwerp momenteel aan de slag bij een regionaal architectenbureau. Met haar interesses in mode, design en architectuur bleek ze de perfecte match voor Rolls. Samen bedachten zij concepten voor de presentatie van Atelier Victor in de Kiosk en Vitrines.

Maatwerk is een echte ambacht, maar met een jonge aanpak wilden de broers het belang van op maat gemaakte kledij in de verf zetten en dit vertalen naar een jonger publiek. In de presentatie in de Kiosk&Vitrines worden deze oude en nieuwe aspecten versmolten. In Atelier Victor wordt de ambachtelijkheid van maatwerk gecombineerd met hippe stoffen zoals jeans en een generatielange ervaring met een fris grafisch ontwerp.

Interesse om kennis te maken met het comfort van puur maatwerk? Ontmoet Tom en Stijn in hun winkel Rolls, Leiestraat 15 Kortrijk.