Combineer een bezoek aan Week van het Ontwerpen met een bezoek aan Prototyping2015 op 28 of 29 oktober in Kortrijk Xpo. Prototyping 2015 wil een verbindingsplatform zijn voor alle betrokkenen in de prototyping industrie; zowel in de creatieve als de maakindustrie. Een must-see!

Het is een sterk gebruiksgerichte vakbeurs voor al wie actief is op het vlak van productontwikkeling, prototyping en productie in lage volumes. Iedereen binnen de prototyping waardeketen komt hierbij aan bod. De beurs onderscheidt zich hiermee van andere vakbeurzen. Bij dit uniek netwerkevent wordt ook aandacht besteed aan top-seminars en andere randactiviteiten.

Op de beursvloer wordt doorlopend hands-on gewerkt en deel je ervaringen en ideeën omtrent de laatste nieuwe technologieën. Bedrijven, onderzoeks- en opleidingscentra presenteren technologieën, materialen, tools en technieken voor het materialiseren van productconcepten van idee tot ontwerp.

Prototyping 2015 is een totaalevent en bereikt alle betrokken sectoren binnen de business met een divers samengesteld aanbod: dienstverleners, manuele prototypers, digitale prototypers, analoge prototypers, leveranciers van materialen, onderzoeks- en opleidingscentra, enz..

Geïnteresseerd? Registreer hier!

Prototyping 2015 - Kortrijk Xpo - Hal 6 - inkom via Xpo Zuid & Xpo Noord - Doorniksesteenweg 216 - 8500 Kortrijk – België