Kunstwerkplaats De Zandberg uit Harelbeke is op zoek naar ontwerpers om 5 Portable Gardens van Leonel Moura kleur te geven.

De Zandberg is een artistieke werkplaats voor kunstenaars met een verstandelijke beperking. Ze biedt professionele, geïndividualiseerde begeleiding en een aangepast kader om artistieke talenten maximaal te ontplooien. De kunstwerkplaats is gehuisvest in een oude jongensschool in Harelbeke. Met de steun van de Lions Harelbeke werd de betonnen speelplaats veranderd in een groene binnentuin. Deze binnentuin dient zowel voor ontmoeting, ontspanning als werkruimte.

Voor de opening eind mei 2015 willen ze de 5 onbeschilderde Portable Gardens kleur geven. De Portable Gardens zijn objecten die zowel zitruimte hebben, plaats voor een groenelement en kleine ruimtes om zaken in te plaatsen. Ze werden ontworpen door Leonel Moura nav de Biënnale van Valencia in 2002.

Er is een vergoeding voorzien voor de ontwerper, alsook budget voor de bewerking van de objecten. Ook samenwerking met één van de kunstenaars van de Zandberg is mogelijk.

Ben je geïnteresseerd of wens je meer informatie? Neem gerust contact op met Sabrine Vyt, 056.73.60.50 sabrine.vyt@groepubuntu.org