Milaan is een van de hotspots voor design in Europa. In de Italiaanse wereldstad staat behoorlijk wat op het programma voor de komende maanden. In april vindt er al het Salone Del Mobile plaats. En van 1 mei tot 31 oktober loopt er de wereldtentoonstelling “EXPO MILANO 2015”.

Benieuwd om de sfeer van die wereldtentoonstelling op te snuiven? Via ons netwerk krijgt u de kans om er tot 2 maal een kijkje te gaan nemen.

Optie 1 – 21 tot 24 juni 2015

Onder leiding van de CCI International (FR), Eurometropool Kortrijk-Lille-Tournai en Métropole Européenne de Lille (FR) kan u deelnemen aan een Frans-Belgische-Italiaanse economische missie. De reis bestaat uit bezoeken aan de wereldexpo, de tentoonstelling Textifood, individuele B2B-meetings, netwerkevents, … U reist per TGV vanuit Rijsel naar Parijs, waar u dan het vliegtuig neemt naar Milaan.

Meer info

29a40a36-8171-405a-88dd-66300024bf7f.jpg

Optie 2 – 1 tot 3 oktober 2015

Via Voka West-Vlaanderen kan u op handelsmissie naar Noord-Italië. Vanuit Wevelgem vliegt u naar Parma voor een bezoek aan een ham- en kaasproductie, een bezoek aan de wereldtentoonstelling in Milaan, een West-Vlaamse avond met de provincie West-Vlaanderen en de POM, een rondleiding in het historisch centrum van Milaan, een bezoek aan een wijnhuis, en via Bergamo per privé-charter terug naar Wevelgem.

Meer info

voka.png

We hebben al vernomen dat je er snel zal moeten bij zijn.

Buon viaggio!