Verlichtingsbedrijf Wever & Ducré stelt in de Kiosk hun nieuwe ROOMOR collectie voor, geïnspireerd door de Roaring Twenties. In de meubels van de jonge ontwerpstudio ISATI., de decoratie van de inrichtingsspecialist OBJET TROUVÉ en de tapijten van OSTA en LIGNE PURE vonden ze een perfecte match voor de verdere inrichting van de Kiosk.

Wever & Ducré bevindt zich op dit moment in het Cotton Park in Kortrijk, maar zal weldra verhuizen naar de Evolis site. Het merk maakt sinds 2011 deel uit van de Oostenrijkse multinational XAL. In mei 2018 bezocht Designregio Kortrijk het hoofdkwartier van XAL in Graz tijdens de jaarlijkse inspiratiereis met een groep van 30 ondernemers, ontwerpers en beleidsmakers.

In de Kiosk presenteert Wever & Ducré de nieuwe collectie ROOMOR. Met ROOMOR heeft het merk een product ontwikkeld dat zich perfect aanpast aan zijn omgeving. Deze armatuur heeft heel wat mogelijkheden aan opstellingen, kleuren en accessoires in aluminium of vilt. Ideaal voor kantoor, zithoek tot hotelinrichting. Voor de complete inrichting werd samengewerkt met Osta uit Harelbeke, interieurwinkel Objet Trouvé in Kortrijk en jonge ontwerpstudio ISATI. ISATI is de studio van ontwerper Thibault Florin, waar hij zijn passies voor design, fotografie en architectuur combineert. In de Kiosk kan je enkele meubels van het merk ontdekken.

In de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.Voor meer informatie neem contact op met Wever & Ducré
office@weverducre.com
https://www.weverducre.com/
+32 56 492800

Thibault Florin
ISATI. || creative studio
www.isati.be
smile@isati.be
+32 477 194903