Ben jij een professioneel ontwerptalent dat steeds wil bijleren, zeker als het gaat over je eigen portfolio? Heb jij oren naar opbouwende feedback van designexperten en ben je geïnteresseerd in carrièretips? Bezoek dan de Portfoliodagen van Design Vlaanderen!

Design Vlaanderen houdt graag de vinger aan de pols van Vlaams design en wil graag met jou kennismaken! Design Vlaanderen zoekt creatieve en originele designers met portfolio’s die hen en de designexperten kunnen verrassen.

Tijdens de Portfoliodagen bieden ze je de gelegenheid om een gesprek aan te gaan met diverse experten. Zij bekijken je portfolio en luisteren naar je verhaal. Ze zeggen eerlijk wat ze goed vinden en wat eventueel beter kan. Ga naar huis met hun suggesties en tips die je verder op weg helpen.

Ben jij die professionele ontwerper of ontwerpbureau? Dat aankomend ontwerptalent? Aarzel dan niet en schrijf je in voor een van de volgende Portfoliodagen!

De eerste Portfoliodag vindt plaats op 4 juni in de Design Vlaanderen Galerie, Kanselarijstraat 19, Brussel.

De deuren zijn open van 14 tot 21 uur. Graag vooraf inschrijven zodat de experts voldoende tijd voor jou kunnen uittrekken. Er zullen 12 designexperts met kennis van industrieel design, grafisch design en ambachtelijk design aanwezig zijn.

Inschrijven voor de Portfoliodag van 4 juni kan nog tot en met 26 mei.

Praktisch:

Meer informatie vind je hier: http://designvlaanderen.be/portfoliodagen

Het inschrijvingsformulier vind je hier: https://docs.google.com/forms/d/1NXSL5VS4cy5fwpf1ZdR846-JavFL0U91j-MJ3D5UAPo/viewform

Deadline voor inschrijving: 26 mei