SMart Kortrijk met een hart voor design en creativiteit zoekt een designer/ontwerper of beeldend kunstenaar die onze kiosk op de graanmarkt wil invullen!

Waarom is dit een fantastische kans voor elke creatieveling?

Je werk komt centraal in de kijker te staan in onze hippe designstad wat natuurlijk veel visibiliteit betekent. Designregio Kortrijk zorgt ook voor coaching en matching, en! een budget van 1500 euro voor de realisatie-, ontwerp-, materiaal- en loonkosten van je ontwerp. Ten slotte word je werk extra in de verf gezet door een officiële inhuldiging en vernissage!

Geïnteresseerd? Dit moet je doen!

Stuur je ontwerp, schets, materiaalkeuze, portfolio en budget voor 05/10/2016 naar kortrijk@smartbe.be!

Voor meer info kan je terecht bij Elena Goossens, via mail: kortrijk@smartbe.be of op het nummer 0470 983 100. Plannen van de locatie zijn ook op aanvraag te verkrijgen.
SMart is een coöperatieve structuur voor projectbegeleiding en -beheer, opgericht in 1998 met als doel om freelancers te ondersteunen bij het administratieve beheer van hun professionele activiteiten. De diensten van de onderneming worden vandaag gebruikt door 75.000 leden, zowel in België als in 8 andere Europese landen: advies, ondersteuning, opleidingen, crowdfunding, administratieve, juridische en financiële tools, enz.