Ben je ontwerper met een eigen collectie producten, juwelen, kledij, textiel en heb je interesse om die grensoverschrijdend te verkopen?

Onder de noemer van het INTERREG-project DESIGN IN besloten Kortrijk, Rijsel, Bergen en Doornik hun krachten te bundelen met als gemeenschappelijke doel: de grensoverschrijdende ontwikkeling van de DESIGN-CREATION sector te ondersteunen.

Via het project POP-IN STORE willen we ontwerpers tijdelijke verkooppunten aanbieden in Bergen, Doornik, Kortrijk en de Rijselse Metropool zodat ze de markt aan de andere kant van de grens kunnen testen. Deze verkooppunten kunnen de vorm aannemen van een stand op een designmarkt, een pop-upwinkel of, een corner shop: deel van een bestaande winkel die ter beschikking wordt gesteld van een ontwerper.

PROGRAMMA 2020

We bieden je de mogelijkheid om enkele maanden in 2020 (timing samen te bekijken) een ruimte in een bestaande shop in Rijsel, Bergen of Doornik in te kleden met jouw ontwerpen en die er te koop aan te bieden.

Als ontwerper voorzie je zelf de vormgeving en inkleding van je ruimte in de shop in overleg met de shopmanager. Jouw producten worden er verkocht door de gastwinkel.

Waarom deelnemen?
  • Met een pop-up winkel kan je nieuwe consumenten aanspreken, je producten promoten en je activiteiten uittesten voordat je je ergens finaal vestigt.
  • Je kan meerdere locaties aan de andere kant van de grens uittesten.
  • Je kan reeds een vertrouwensband opbouwen met het grensoverschrijdende clienteel. Voor de klant is het ook de kans bij uitstek om iets nieuws te ontdekken, exclusieve producten te ontdekken, en zichzelf iets nieuws cadeau te doen.
  • En dit alles tegen een minimale kostprijs zonder je tot een langdurig huurcontract te verbinden!

Lijkt een tijdelijk verkooppunt je wel wat?

Vul dan alvast je gegevens in via DEZE LINK en we nemen binnenkort contact op!