OVAM Ecodesign.link komt naar Kortrijk

Jonge ontwerpers spelen een grote rol in de toekomst van ecodesign. Daarom reikt de OVAM dit jaar voor de 10e keer de Ecodesign Award voor studenten uit. Wie ontwerpt dit jaar het product dat de wereld verandert?

Om studenten warm te maken om hun duurzaam eind- of jaarwerk in te dienen, trekt OVAM Ecodesign.link naar verschillende Vlaamse steden.

Op 28 april 2016 houdt deze roadshow een eerste keer halt in Kortrijk. Ze heten jou vanaf 19u00 welkom in de Budafabriek, Dam 2a 8500 Kortrijk.

Schrijf je hier in!

Wat valt er die avond te beleven?

Tom Domen, longterm innovation manager bij Ecover, komt er zijn verhaal brengen. Hij ontwerpt al jarenlang met veel passie ecologische producten. Tijdens zijn lezing zal hij zijn ervaring en tips met de aanwezigen delen.

Met Sep Verboom laten ze ook designtalent uit de vorige edities aan het woord. Hij eindigde in 2012 op de tweede plaats met zijn FAN lampenkap, gemaakt van verloren materialen uit de Fillipijnen.

Ten slotte houden ze ook een panelgesprek met Lisa Vromman. Zij won vorig jaar de publiekprijs met haar Greener Yoghurt Packaging.

Combineer je komst met een gratis bezoek aan WATER.WAR.