Met een team van 4 & vanuit Universiteit Gent gaat binnenkort het bedrijf OPSORO van start. Cesar Vandevelde, Stan Notebaert, Dries Bovijn en Jelle Saldien zijn de 4 jonge, gedreven ondernemers. OPSORO staat voor Open Platform voor Sociale Robots en is dus meer dan 'gewoon een robot'. OPSORO democratiseert sociale robot technologie & brengt generaties dichter bij elkaar, wakkert je creativiteit aan en connecteert met de online buitenwereld via verschillende apps.
OPSORO is voor iedereen toegankelijk. Niet enkel techies, makers of developers, nee, écht iedereen! Jong en oud, klein en groot, het maakt niet uit!
Je kan alles vooraf testen online via de PLAY module op hun website en spelenderwijze bouwen aan jouw perfecte robot, zonder voorkennis van programmeren !

Begin september 2017 lanceert OPSORO een Kickstarter campagne die hen helpt het OPSORO platform op de markt te brengen. Voor deze reward based crowdfunding hebben ze echt je hulp nodig! Help hen awareness te creëren en hun droom waar te maken. Like, share & spread the OPSORO love!

Als je OPSORO even 'in het echt' wilt leren kennen, kan je een real life demo bekijken in de KIOSK (Graanmarkt Kortrijk) van Designregio Kortrijk. OPSORO zou het fantastisch vinden om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen de komende maanden en dit te delen met elk van hun netwerk. Benieuwd naar wat ze in staat zijn? Nog tot 31 augustus 2017 te bezichtigen in de KIOSK (Graanmarkt Kortrijk) Interesse om als eerste OPSORO aan te schaffen eens ze launchen op Kickstarter? PRE-ORDER NOW @ www.opsoro.be

OPSORO
Marksesteenweg 58
Kortrijk 8500
https://www.opsoro.be
Over de Kiosk
www.designregio-kortrijk.be
lise@designregio-kortrijk.be
Auteur: Lise Van Tendeloo
Email: lise@designregio-kortrijk.be
Organisatie: Designregio Kortrijk
Adres: Broelkaai 6
Plaats: Kortrijk
Telefoon: 056 51 91 83