Infosessie met getuigenis van Cides/Vanhalst dinsdag 28 augustus om 18u00

Is jouw onderneming klaar voor een volgende stap in groei? Wil je dankzij een nieuw product of dienst een nieuwe markt betreden? Wil je met een nieuwe innovatie je sector verbazen?

VOKA West-Vlaanderen en Designregio Kortrijk bieden 5 ondernemingen uit de provincie de kans om samen met een ontwerpersduo een nieuw product of dienst te ontwikkelen en te presenteren op Bedrijvencontactdagen.

Op dinsdagavond 28 augustus nodigen we geïnteresseerde ondernemers en ontwerpers uit voor een infosessie met getuigenis door Dimitri Merlin van Cides en Frank Vanhalst van Vanhalst.

Dinsdag 28/08/2018, 18.00u bij CIDES, Nijverheidsstraat 7, 8310 Brugge

SCHRIJF JE IN VOOR DE INFOSESSIE!

Door (slimme) producten of diensten te ontwikkelen met een hoge toegevoegde waarde kunnen bedrijven zich onderscheiden en een voorsprong nemen.

VOKA West-Vlaanderen biedt binnen het 5X5® programma van Designregio Kortrijk vijf ondernemingen uit West-Vlaanderen de kans om een ontwerpersduo in te schakelen. Gedurende ruim een jaar denken een top ontwerper en een jong ontwerptalent op een onderbouwde manier mee over innovatieve producten of diensten.

De onderneming en de ontwerpers volgen hiervoor de zogenaamde 5X5®-methodiek, waarbij de verschillende aspecten van innovatie en productontwikkeling uitvoerig aan bod komen.

VOKA West-Vlaanderen ondersteunt samen met Designregio Kortrijk het hele traject, van een eerste idee tot het lanceren van het product. Het einddoel is dus niet zomaar om een nieuw product of dienst te ontwerpen, maar ook om dit voor het eerst aan het grote publiek te tonen op de Bedrijvencontactdagen 2019 en om het product effectief op de markt te brengen.

Klik hier voor meer resultaten van de voorgaande succesvolle edities!
Voor verdere vragen kan u Marijke Boucique contacteren op het nummer 056 26 1389 of via marijke.boucique@voka.be


5X5® 2015 - 2016 producten door: Vincent Sheppard - Viva Sara - Depro - Elasta - Vanhalst