Het najaar in Kortrijk staat dit jaar volledig in het teken van creativiteit en ontwerp met de naderende internationale Biënnale Interieur. We lopen in september in de Kiosk al warm met een presentatie van Mobles Design Furniture, interieurinrichting- en winkel uit Lauwe.

Mobles is zowel een online als offline design store die een collectie meubels, verlichting en homeaccessoires aanbiedt met een interessante mix van gevestigde waarden en jong design. Ze gaan steeds op zoek naar de originele designmerken uit België, Scandinavië, Spanje en Nederland die uitblinken in wat ze doen. Esthetiek én kwaliteit staan altijd voorop. Het volledige gamma is steeds te bekijken in de showroom in Lauwe. Daar kan je ook terecht voor hun interieurinrichting service en gaan ze op zoek naar de juiste stukken voor jouw interieur.

Voor de presentatie in de Kiosk werd samengewerkt met ontwerpster Jessy Van Durme. Vanuit haar multidisciplinaire studio in Kortrijk werkt ze aan projecten rond interieurarchitectuur, product design, styling, graphic design en copywriting voor tal van merken, magazines en creatieve producties. Net als Mobles heeft Jessy een grote liefde voor puur en kwaliteitsvol ontwerp en dat vertaalde zich naar een zeer hedendaagse en on-trendpresentatie. Door het gebruik van gekleurde vlakken spelen ze met ruimte en vorm, maar zijn de producten nog steeds de hoofdrolspelers van het verhaal.

Bekijk het volledige gamma van Mobles online via www.mobles.be
Merken tentoongesteld in de Kiosk zijn: Studio Henk, AYTM, Gubi, Perletta, Menu, &Tradition en TalaIn de Kiosk in centrum Kortrijk wordt iedere maand een innovatieve presentatie opgezet van een regionaal bedrijf in samenwerking met een ontwerper.

MOBLES
www.mobles.be
Info@mobles.be
Lauwbergstraat 141 A
B- 8930 LAUWE
T +32(0)56 41 32 03

Jessy Van Durme
www.jessyvandurme.com
jessy.vandurme@gmail.com
+32 468 33 30 94