De ‘Kortrijk Creative City Tour Interieur 2016’ neemt je van 14 tot 23 oktober via een aantrekkelijke looplijn mee langs kwalitatieve restaurants, authentieke bistro’s, hippe bars, klassevolle shops en verrassende architectuurparels. Dit allemaal op wandelafstand en in het hart van bruisend Kortrijk. De mix van architectuur, vormgeving, mode, historie en culinaire ambacht laten je het beste van Kortrijk zien en proeven. De adresjes die uitspringen langs de ‘Kortrijk Creative City Tour Interieur 2016’ zijn stuk voor stuk onderscheidend en uniek en presenteren ook teasers uit ‘W/O - We are the next generation’.

Laat je leiden en inspireren door wat deze toonaangevende stad allemaal te bieden heeft.

De organisatie is in handen van vzw Citymarketing & Toerisme Kortrijk en vzw Designregio Kortrijk in nauwe samenwerking met Stichting Interieur en De Morgen.

Er nemen 19 restaurants, bistro’s en bars deel en ze engageren zich om de keuken tot 21.30u open te houden en een specialleke te serveren in het kader van Interieur. Een voorproefje daarvan kan je al zien in De Morgen Magazine van 8 oktober en het magazine is ook te vinden in Toerisme Kortrijk, Texture, Kortrijk Xpo en alle hotels.

Daarnaast zijn er ook 13 winkels die een object van Week van het Ontwerpen in de etalage opnemen.

Passeer zeker ook langs de 6 uitzonderlijke concepten zoals Start it@KBC, de kiosk op de Graanmarkt, Kortrijk Creëert onder de Noordbrug en de tentoonstelling in Bubox.

Al deze adresjes zijn verbonden met een heel duidelijke lijn op de straatstenen en stoeptegels. Je kan zowaar met je ogen toe dit parcours volgen en genieten van lekker eten en drinken en kwalitatieve shops!

Bekijk de adressen hier.