Designregio Kortrijk zet graag het sterk ondernemerschap uit onze regio op een originele manier in de kijker. De KIOSK op de Grote Markt van Kortrijk is deze maand dan ook een verborgen showroom dankzij een mooie samenwerking tussen het designlabel HIDDEN, FELT architectuur & design en decoratie Lian.

Wie durft naar binnen te gluren?

HIDDEN is een nieuw designlabel van de firma Haelvoet dat een antwoord biedt op de stijgende vraag naar modern, eigentijds meubilair met een actief comfort en ‘verborgen’ functionaliteit. What you don’t see is what you get! Een perfect voorbeeld hiervan is het HILO bed: een bed dat alle kwaliteiten van een boxspring heeft én ergonomisch is. Hidden brengt het beste van 2 werelden samen: strak design aan de buitenkant, comfort en functionaliteit binnenin.

FELT is de samenwerking tussen Jasper Stevens en Karel Verstraeten. Het zijn twee jonge architecten die de ambitie delen om architectuur en design als gelijkwaardige onderdelen van eenzelfde ontwerppraktijk te zien. Dit houdt in dat ze niet alleen gebouwen ontwerpen, maar ook actief zijn op vlak van productdesign, scenografie of interieurontwerp. Een geslaagd voorbeeld demonstreerden ze tijdens de Interieur Biënnale 2014 met hun Award winnende barconcept ‘Behind the Curtain’. Hun ontwerp dat in één heldere ingreep, de kiosk tegelijkertijd verhult én zichtbaar maakt, vormt een perfecte match met HIDDEN!

Inspireert “HIDDEN to be shown” op de Grote Markt van Kortrijk je tot meer? Ontdek dan de unieke HIDDEN collectie in hun ‘living showroom’ in Ingelmunster & de inspireerde portfolio van FELT online op www.felt.works

HIDDEN
Leon Bekaertstraat 8
8770 Ingelmunster
051 48 66 95
www.hidden.be
info@hidden.be

FELT
ARCHITECTUUR & DESIGN
Forelstraat 55b
9000 Gent
www.felt.works
info@felt.works

i.s.m.
Decoratie Lian
Veldstraat 28
8760 Meulebeke
www.decoratielian.be
info@decoratielian.be