Heb jij een product, dienst of project en is die een Henry van de Velde Award waardig? Schrijf je dan in!

Flanders DC reikt jaarlijks prijzen uit voor betekenisvol design. De Henry van de Velde Awards zijn de oudste, meest prestigieuze designawards in ons land. Al sinds 1994 bekronen ze aanstormende ontwerperstalenten, gevestigde waarden en designbedrijven.

Er zijn prijzen voor loopbaan, bedrijf en jong talent maar ook voor producten, projecten of diensten die een designmethodiek of- attitude aanwenden om actuele vraagstukken te beantwoorden. Deze categorie├źn focussen met andere woorden op de waarde en impact van design op onze economie en maatschappij, maar ook op het klimaat. Als bedrijf of designer kan je ook zelf projecten indienen die een oplossing bieden. Deze worden dan beoordeeld door een selecte jury die daarnaast ook de prijzen voor Lifetime Achievement, Company en Young Talent toekennen. Het publiek krijgt ook steeds de kans om online een stem uit te brengen voor de Henry van de Velde Public Award.

Iedereen krijgt de kans om de projecten die genomineerd zijn voor een Henry van de Velde Award te leren kennen. Alle genomineerden krijgen immers een plek in de tentoonstelling in BOZAR. Nog gratis te bezoeken tot 19 maart.