Global GovJam Kortrijk, Brussel, Hasselt: M/V gezocht!

Beeld je in om in minder dan 48u samen met een groep vrienden, collega's of zelfs onbekenden een volledig nieuw dienstverleningsmodel voor de overheid te bedenken én dit nadien meteen te mogen presenteren aan de rest van de wereld met de nodige media-aandacht voor je nieuwe concept?Dat is de uitdaging achter de Global GovJam 2016. Op 1 en 2 juni zullen wereldwijd een paar honderd teams ideeën genereren, prototypes ontwerpen en nieuwe diensten uittekenen. Meer dan 20 steden doen al mee, van Washington tot Miami, van Stockholm tot Barcelona en van Sao Paulo tot ons eigenste Brussel, Kortrijk en Hasselt.

Je hebt geen ervaring in service design nodig, maar wel een portiecreativiteit, zin in avontuur en de motivatie om met een aantal mensen twee dagen lang te willen sleutelen aan een origineel idee en dat om te zetten naar een vernieuwd publiek dienstverleningsmodel. Service designs experts begeleiden je bij het mappen van customer journeys, je krijgt een crash course prototyping en ontdekt vele andere gebruiker-centrische technieken.

Schrijf je nu in voor één van de drie GovJams georganiseerd door Crossroad en Studio Dott. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Meer info op Crossroad en op Govjam.