Op 10 maart gaat Face Time door in Kortrijk, een evenement waar topsprekers Joeri Van den Bergh en Tom Palmaerts 4 generaties laten botsen met elkaar aan de hand van 2 boeiende keynotes. Wat zijn de verschillen en gelijkenissen nu tussen de babyboomers, Gen X, Z en Y? En hoe vertaalt zich dit op het vlak van vrije tijd, dagelijks leven of ondernemerschap? Hoe kijken deze generaties nu naar elkaar?

De 2 sprekers leggen de ziel bloot van iedereen tussen 18 en 60 en geven bovendien een preview van wat ons nog allemaal te wachten staat in de toekomst. Deze theorie wordt nadien in de praktijk omgezet waar de 4 generaties het tegen elkaar opnemen tijdens 3 speeddates.

Joeri Van den Bergh is medeoprichter en partner van InSites Consulting. Zijn bedrijf heeft kantoren in New York, London, Rotterdam en Gent. Tot zijn cliënten behoren Heinz, Vodafone, PepsiCo, MTV Networks, Sony, AB Inbev, Skype, Heineken en Coca-Cola. In zijn vrije tijd is hij bestuurslid van de Ancienne Belgique.

Tom Palmaerts is trendwatcher en partner bij Trendwolves, een Europees jongerentrendbureau. In september 2013 verkreeg hij de award 'trendwatcher van het jaar' van het Nederlandse trendplatform Second Sight, voor zijn gedrevenheid en kracht om mensen in beweging te krijgen. Hij geeft tevens les in scenario denken en trendwatching aan de Hogeschool Gent.

Het evenement gaat door op 10 maart 2016 om 20u00 in Howest Kortrijk campus Graaf Karel de Goedelaan. Inkom is €10,00.

Heeft dit je warm gemaakt? Schrijf je dan hier in!