Maak het startschot mee van de Exponential Academy op 15 maart 2016! Dit uniek evenement wilt ondernemers en studenten in contact brengen met wat er leeft in Silicon Valley en ze laten proeven van de gecombineerde kracht van robotica, biotech, big date en cloud computing. Op een inspirerende manier wordt getoond dat men tegelijk maatschappelijke problemen kan aanpakken en een business kan maken. Jongeren worden gestimuleerd richting ondernemerschap en ondernemers richting transformatie. Het is hoog tijd dat niet enkel Silicon Valley exponentieel denkt, maar ook Vlaanderen!

2 visionaire sprekers zullen hun visie op 2030 geven op de Exponential Academy. Dit is een unieke kans om Peter Hinssen en Brad Templeton aan het woord te horen over de toekomst. Andere sprekers ook aanwezig zijn econoom Geert Noels en Gedeputeerde economie Provincie West-Vlaanderen Jean de Bethune.

Peter Hinssen is een technologie-ondernemer en specialist bij uitstek in survival-tips voor het ondernemen in moeilijke tijden. Hij zal het hebben over Silion Valley in Vlaanderen en de impact van technologie op onze samenleving.

Brad Templeton is een van de hoofdspelers van Singularity University en exponentieel denker bij uitstek. Hij is ontwikkelaar van zelfrijdende auto's, software architect en internet ondernemer en zal het hebben over de toekomst en in welke mate we er vandaag voor klaar zijn.

Een inspirerend en motiverend evenement voor jong en oud met boeiende sprekers. Nadien is het mogelijk om na te praten, te netwerken en om ideeën, goesting en kansen op samenwerking te delen.

De Exponential Academy gaat op 15 maart 2016 door in Kortrijk Xpo. Aanvang is om 18u30 en na de lezingen volgt er een netwerkreceptie. Inschrijven en informatie kun u hier terugvinden.