OES is op zoek naar ontwerpers die hun producten willen verkopen!

Kortrijk leeft, Kortrijk bruist... Dat merk je elk weekend maar ook op weekdagen in de binnenstad, en dat zelfs het hele jaar rond! De voorbije jaren is Kortrijk uitgegroeid tot een hippe stad waar veel te doen is: altijd volk in de binnenstad, veel evenementen, bloeiende horeca en dagjestoeristen overspoelen de stad.

Genoeg redenen om uit te kijken naar een verdeelpunt in Kortrijk voor jouw artikelen of producten!
Wel, dit is je kans: in een groot en centraal gelegen pand komt er vanaf 14 oktober een ‘Pop up Concept Store’ met de Kortrijkse naam ‘OES’, verwijzend naar een ‘lokale winkel van ons’, en gevestigd in het pand van de voormalige kledingwinkel ‘WE’.

De organisatie van de pop-up is een samenwerking tussen Chantal Verniest (Bowking) en Yves Vercruysse & Christophe Toye (Fairplace). Het project loopt in samenwerking met ‘Kortrijk Zaait’ (Stad Kortrijk) en Cis Scherpereel van het Kortrijkse bureau Mex United ondersteunt met advies en communicatie.

Deelnemen kan!

Deelnemers tekenen voor minimum 3 opeenvolgende maanden en kunnen de 1e en de 15e van de maand instappen.
De store wordt ‘one happy open space’ met producten van ong. 15 ontwerpers/webshops. Zij huren een deel van de ruimte huren tegen een maandelijkse fee + commissie op de verkoop. Elke deelnemer wordt gevraagd per 2 weken 1 dag in de shop te staan. Deelnemers worden geselecteerd op basis van hun leuke en unieke aanbod, een prettige samenwerking, liefst een uitgebreid netwerk. Zij kunnen splinternieuw zijn of net al een zekere naambekendheid hebben. Voorkeur gaat naar shops/ontwerpers die zich in een niche specialiseren.

De sfeer van de shop = een ‘feel happy store’ met een hip en uniek aanbod. Minstens de helft van het aanbod kun je in Kortrijk niet vinden, dat is de doelstelling. De winkel krijgt een monochroom uitzicht in het Pantone- kleur van het jaar ’Greenery’, dat wordt doorgetrokken in meubels en in de gevel. De inrichting wordt sober maar trendy. De producten komen op standaard tafels van 80x120 cm, op houten schragen. Natuurlijk kijken we mee om jouw producten de stijl en inkleding te geven die ze verdienen! Elke deelnemer krijgt een prikbord met info over zijn/haar aanbod. Aan bezoekers wordt gevraagd wat hen ‘blij maakt’ en ze kunnen dat posten op een ‘happy-wall’ en op onze social media.

Er is ruimte voor beperkte catering: cupcakes, snoepgoed, banket, ijsjes, lichte lunch, ... Ken je mensen die dit mee zouden willen uitwerken, geef ons een seintje aub!
Timing en bemanning winkel

De store zal open zijn op maandag-woensdagnm-donderdag-vrijdag-zaterdag + alle koopzondagen en decemberzondagen.

Interesse?

Ja, wij zien jouw deelname helemaal zitten! Hebben we je enthousiast gemaakt? Bel of mail ons dan. Chantal kan je bereiken via info@bowking.be en Christophe via christophe@fairplace.be. Niet te lang aarzelen, want je wil de komende eindejaarsverkopen niet missen!