Krijg feedback op je creatieve werk en leg contacten! Twee keer per jaar presenteert Behance de Portfolio Review Week, een unieke reeks evenementen in honderden plaatsen over de hele wereld die als doel hebben om creatieve professionals met elkaar in contact te brengen. Designregio Kortrijk & Start it @kbc Kortrijk zijn bijzonder trots de Behance Portfolio Review voor een allereerste keer in de regio Kortrijk te organiseren.

Waarom deelnemen aan de Portfolio Review KORTRIJK?

Portfolio Review KORTRIJK brengt de actieve onlinegemeenschap samen op een offlinelocatie waar creatievelingen hun werk kunnen delen en hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Neem deel om je werk te presenteren en feedback te krijgen, te luisteren naar een geweldige gastspreker en kennis te maken met leden van je lokale creatieve gemeenschap. Wij zorgen voor de basisbenodigdheden voor je stand, jij voor je creatieve werk om tentoon te stellen.

Programma

  • 18u30 Opzetten portfolio's door creatievelingen
  • 19u30 Deuren open voor grote publiek
  • 20u00 Gastspreker: Thomas Valcke

De avond begint met een lezing van Thomas Valcke, Lead Designer bij CREAX over het opbouwen van zijn creatieve carrière.

  • 20u30 Portfolio Reviews

De deelnemers worden in kleine groepen verdeeld om werk te presenteren en feedback te krijgen van experten.

  • 21u30 - … Networking

Blijf hangen om kennis te maken en in contact te komen met collega’s en vooraanstaande branchegenoten.

WANNEER
Woensdag 11 mei 2016 van 19:30 tot 22:00

WAAR
Designregio Kortrijk, Broelkaai 6, Kortrijk

SCHRIJF JE IN