Wat is DesignFloater.com?

Designers die een ontwerp wensen te realiseren, een bepaald materiaal zoeken of een productieproces optimaliseren kunnen zich voortaan aanmelden op http://designfloater.com. Dit online netwerkplatform wil zowel startende als gevestigde designers en productontwikkelaars met materialenleveranciers en fabrikanten verbinden. DesignFloater.com richt verder ook een warme oproep tot de designindustrie om zich vanaf nu te registreren!

De officiële lancering van DesignFloater.com vindt plaats in oktober 2015.

Ontstaan

Simon Vandeperre en Silke Nauwelaerts, twee creatieve ondernemers, ondervonden zelf dat het als jonge ontwerpers niet eenvoudig is van start te gaan.
“Ook al heb je de juiste opleiding genoten en beschik je over voldoende talent én een dosis doorzettingsvermogen, je krijgt niet zomaar toegang tot de professionele designindustrie!” Daarom ontwikkelden zij DesignFloater.com: de ‘missing link’ in de designindustrie die ontwerptalent en gevestigde uitvoerende bedrijven met elkaar in contact brengt zowel op lokaal, nationaal als Europees niveau. En dan kan de matching beginnen... ontwerpen kunnen in productie gaan en gerealiseerd worden.
Op termijn is het de ambitie van DesignFloater.com om de complete waardeketen binnen de Europese designsector te verbinden: van ontwerpfase, over productieproces tot promotie, distributie en verkoop.

DesignFloater.com opent de grenzen in de designindustrie

DesignFloater.com zal nieuwe markten voor designproducten doen ontstaan, evolueren en floreren. Instroom van afgestudeerde ontwerpers, nieuwe mogelijkheden met materiaalleveranciers en contacten met fabrikanten zullen op DesignFloater.com voor een continue kruisbestuiving zorgen. DesignFloater.com wordt ook hét promotiekanaal bij uitstek; niet alleen voor ontwerpers, maar ook voor materiaalleveranciers en fabrikanten die hun diensten en materialen rechtstreeks zullen kunnen aanbieden.

Contact

Surf naar http://designfloater.com om er meer over te weten.
Of contacteer Simon Vandeperre op simon@designfloater.com of +32 474 83 26 83. Gaston Crommenlaan 4 b. 501
B-9050 Gent