Creative Ville is de grootste inspiratie en netwerkconferentie gericht naar de héle creatieve sector in België. Verwacht een line-up van internationale en lokale sprekers uit verschillende creatieve hoeken die komen vertellen over hun werk en carrière. Verruim je netwerk en beleef een uniek event samen met meer dan 700 creatieve professionals uit binnen- en buitenland. Koop nu je ticket!

Op Creative Ville word je geïnspireerd met nieuwe ideeën en inzichten en leg je contacten over sectoren heen. Onder de aangekondigde sprekers zijn de Amerikaanse ontwerper Mike Monteiro, co-founder & design director van Mule Design, Rolf Hay, co-founder & creative director van het Deense designmerk HAY, auteur Dimitri Verhulst en galeriste Sofie Van de Velde. De volledige lijst met sprekers en programma-updates vind je op www.creativeville.be.

Deze editie van Creative Ville (22 Nov.) zal plaatsvinden in Antwerpen net na Fashion Talks (21 Nov.), de grootste mode-conferentie in de Benelux. Combi-tickets voor beide events zijn eveneens beschikbaar. Zowel Creative Ville als Fashion Talks worden georganiseerd door Flanders DC, het aanspreekpunt voor de creatieve sector in Vlaanderen.