De kortrijkse producent voor luxueus huislinnen, alsook trotse eigenaar van de Henri Van De Velde Awardin 2014, Verilin werkt al jarenlang samen met de ontwerpers Côme Touvay en Liv Mathilde Méchin, met tal van prachtige creaties als resultaat. Dit weekend toont Verilin doorheen een parcours hoe men ook samenwerkt met ontwerpers uit de buurt.

Van bij het begin koos Verilin voor hoogstaande kwaliteit. Dankzij een bundeling van traditie, vakmanschap, innovatie en creatie behoort de Kortrijkse producent tot de wereldtop op het gebied van luxelinnen. Verilin slaagt er elk seizoen in om de grenzen te verleggen met een product dat al eeuwen in de Vlaamse cultuur verankerd ligt.

Volgend weekend organiseert Verilin het parcour LIN(K) doorheen hun samenwerking met een zevental ontwerpers met verschillende achtergronden van kunst, architectuur en ambacht. Elk van hen gaat de uitdaging aan om met het materiaal een 'contextiel' te creeëren.

Benieuwd om het resultaat van de samenwerking tussen linnenspecialist Verilin en mensen als Wim Opbrouck, Sofie Lachaert, Frederic Kielemoes, Madame7, Marbles by Pien en Odilon creations te zien?

Volg dan het parcour van Verilin op donderdag 23/04 van 19-22u, Vrijdag 24/04 van 16u-21u of op zaterdag van 25/04 van 11-16u in de Watermolenwal 32 te Heule.

Graag uw deelname op voorhand hier bevestigen