Designregio Kortrijk vzw en haar partners uit het transdisciplinaire netwerkCross Border Living Lab (CBLL) hebben het genoegen u uit te nodigen op deze persconferentie die georganiseerd wordt om het netwerk van de living labs voor te stellen dat het voorbije jaar concreet vorm kreeg in de context van het Interregproject voor grensoverschrijdende samenwerking, C2L3Play. Onderzoekers, burgers, innoverende makers en transdisciplinaire ondernemers werken er in synergie om innovatie, artistieke creatie, ondernemerscreatie, en wederzijdse inspiratie en kennisdeling te stimuleren in en rond strategische sectoren voor de interregio.

Op de persconferentie blikken we terug en vooruit en belichten we enkele specifieke projecten die de ambities van het Cross Border Living Lab vertegenwoordigen.
We stellen ook onze nieuwe projectoproep voor die we samen met de Proximus Spirou Basket en de RTL Spiroudôme lanceren. Onder de noemer "Stades du Futur” zijn we op zoek naar projecten die immersieve en interactieve technologie thematisch en technisch verder ontwikkelen.

Afspraak vrijdag 24 november, op Pier 10, Quai Arthur Rimbaud 10, 6000 Charleroi, vanaf 10u30.

Dank om uw aanwezigheid te bevestigen via info@designregio-kortrijk.be