De Biënnale Interieur en het team van de curatoren lanceren 'The Floor Is Yours' : een open oproep voor inspirerende productinstallaties van jong talent en nieuwe designlabels.

Een eenvoudig principe
Kies een vierkant, driehoek of parallellogram met een oppervlakte naar keuze tussen 1 en 100 m2 en dien uw voorstel voor een unieke installatie in.

Kies de ideale ruimte

Meer dan een productpresentatie
De focus van 'The Floor Is Yours' ligt op 'totaal' installaties. Het is gebaseerd op het thema 'Silver Lining – Interiors' van curatoren OFFICE Kersten Geers David Van Severen, dat de nadruk legt op complete ruimtelijke beleving in plaats van individuele productpresentaties. Groepsdeelnames worden aangemoedigd aangezien ze een stimulans zijn voor het creëren van veelzijdige installaties.

Een centrale positie op de Biënnale Interieur

INTERIEUR 2016 maakt een sterk statement door geselecteerde avant-gaarde initiatieven samen te brengen in het hart van de Biënnale. 'The floor Is Yours' gaat niet door in donkere hoeken of vergeten gangen, maar krijgt een sterke positie in Hal 5 van Kortrijk Xpo.

76.000 bezoekers op INTERIEUR 2014 in Kortrijk Xpo
44% professionelen - 56% consumenten
22% internationale bezoekers

Beeld: Jong talent en nieuwe labels op Ventura Interieur 2014 - Biennale INTERIEUR 2014

De grotere context
De 25ste zilveren editie van de Biënnale Interieur brengt rock-and-roll naar de tentoonstellingshallen van Kortrijk Xpo zowel een dag- als avondprogramma. Verwacht after-work drinks, lezingen en events die plaatsvinden in een in- en outdoorsetting gecreëerd door curatoren OFFICE Kersten Geers David Van Severen.

Alle informatie, prijzen en registratie op www.interieur.be/the-floor-is-yours