Op 29 november 2016 wordt een infosessie gehouden over het Startathlon, een programma dat 7 deelnemers uit de IT/SaaS en Hardware secto actief begeleidt bij het vermarkten van hun afgewerkt en markt-klaar product.

In 7 stappen word je als deelnemer begeleid met persoonlijke trainingsessies, coaching en kennisuitwisseling met mentors en investeerders. Tussen de 2-wekelijkse sessies in, wordt verwacht dat je wat je leerde toepast op je eigen business. je kan je ideeën toetsen aan andere - innovatieve en niet-competitieve bedrijven. Tijdens de sessies krijg je feedback over de voortuigang die je maakte. Je zal niet alleen zijn, je zal feedback krijgen van je mentors en je peers. Ze denken tussen de sessies met je mee over je specifieke challenges.

Criteria voor de deelnemers:

Wettelijk: Het bedrijf is een erkende entiteit (start-up) of deel van een wettelijke entiteit (spin-off of intrapreneurship).

Kostprijs: €2500 per team (meerdere deelnemers mogelijk) - waarvan 40% kan gesubsidieerd worden door Vlajo en met een inbreng van de stad Kortrijk van €750.

Motivatie: De bereidheid om de 2-wekelijkse sessies te volgen met minstens één teamlid.

Status: Het bedrijf heeft al een Problem/Solution case:
- getest: een (vroegere versie) van een product is al in gebruik door eerste gebruikers en/of klanten
- nood: een probleem vergt een real-life oplossing.

Evolutie: Het is een case die moet evolueren voorbij de problem/Fit naar Product/Market Fit.

Denk jij dat je de geschikte deelnemer bent voor Startathlon met jouw bedrijf? Schrijf je in op www.startathlon.com

Infosessie, 29/11 bij Voka West-Vlaanderen, uur wordt binnenkort gecommuniceerd