Designregio Kortrijk is hèt platform voor resultaten van geïnspireerd ondernemerschap en dit zetten we graag in de verf!
De KIOSK op de Grote Markt van Kortrijk breekt deze maand dan ook door het dak heen dankzij een perfecte match tussen Renatex Interieurdecoratie en het ontwerpbureau DOEN design.

Kom zeker een kijkje nemen naar deze tot de verbeelding sprekende, zomers mise-en-scene!

RENATEX

Renatex, een familiebedrijf in interieurtextiel uit Kortrijk, is al 40 jaar een begrip bij binnen- en buitenlandse klanten en architecten tot in de hoogste segmenten. Hun kernpijlers zijn creativiteit met textiel, topkwaliteit, een vlekkeloze afwerking en service, professionele uitvoering van A tot Z door eigen ervaren mensen. Dit alles draagt bij aan hun goede reputatie. Modern of klassiek interieur, speels of strak, nonchalant of design, er is voor elk wat wils in de showroom met gepaste advies op wandelafstand van de KIOSK op de Kortrijkse Grote Markt.

ontwerpbureau DOEN

“Vier ontwerpers, één visie, dat is wat ze DOEN”!

Vier productontwerpers van Howest startten begin 2016 samen een ontwerpbureau en leveren een geheel eigen ontwerp service van idee of schets tot afgewerkt product. Maar ook op maat begeleiding in brainstorming, prototyping, vormgeving of engineering behoren tot hun uitgebreide expertise!

RENATEX KORTRIJK
Jan Palfijnstraat 20
8500 Kortrijk
T +32 (0)56 51 25 00
info@renatex.be
www.renatex.be

DOEN design
The Studios Graaf Karel De Goedelaan 38
8500 Kortrijk
info@doendesign.be
www.doendesign.be