Maak je mooie juwelen? Heb je een speciale vaardigheid om hout te bewerken? Of iets anders? Kortom, kan je iets creatiefs en origineel maken? Geef je passie door aan andere mensen en organiseer een creatieve workshop in het Budalab!

In het Budalab komen creatievelingen samen om allerhande dingen te creëren. De leden kunnen hier gebruik maken van de werkruimte, gereedschap en machinepark. Jong of oud, iedereen is welkom om de handen in elkaar te slaan om samen iets leuks te maken! Er worden regelmatig workshops georganiseerd, misschien binnenkort wel door jou?

Voor het organiseren van je workshop ben je volledig vrij! Zo kies je zelf wanneer de workshop doorgaat en je bepaalt zelf de vraagprijs. Wij zorgen voor alle administratie, de locatie en de communicatie. Jij hoeft enkel je kunde aan te leren aan de enthousiaste deelnemers! Het enige dat we hiervoor vragen is 10% van het inschrijvingsgeld.

We promoten de workshop via onze vele communicatiekanalen: de nieuwsbrief, Facebook-pagina, de website van het Budalab en bovendien nog de sociale media kanalen van Designregio Kortrijk. Dit is een ruim netwerk dus je workshop zal zeker en vast bij het juiste publiek gezien worden!

Heeft dit je enthousiast gemaakt en sta je te springen om te beginnen? Laat nu van je horen op info@budalab.be. We kijken uit naar je ideeën!