Je bent ondernemer. Dat betekent dat je moet weten hoe je zaak draait, je wil begrijpen hoe je klant denkt, je nieuwsgierig bent hoe de concurrentie het aanpakt en je inspiratie nodig hebt om het anders te doen. Het is een uitdaging waar veel mensen met ambitie mee kampen. Zo veel werk en zo weinig tijd… Herkenbaar?

Business, opportunities, networking, innovation… Op Night Shift vindt je het allemaal. Naast een hippe netwerk beurs is Night Shift een inspiratie evenement. Samen met Vlerick Business School wordt er in de namiddag een inspirerende keynote gegeven op Night Shift Conference. De koffie en taart wordt geserveerd door Lucy's Dining, de inspiratie komt van Vlerick.

Het is een reden om vroeg af te zakken naar Night Shift want niemand minder dan Marion Debruyne, decaan van Vlerick Business School, is de keynote spreker van dienst. Marion heeft niet enkel een overdosis energie, ze heeft bovendien een sterke voeling met de bedrijfswereld. Haar boek “Customer Innovation” biedt een antwoord op de struggle waar veel ondernemers mee kampen. Het is dan ook geen verrassing dat dit boek als Managament Book of the Year 2015 (categorie innovatie en ondernemerschap) verkozen werd.

In Customer Innovation legt Marion Debruyne uit hoe je moet luisteren naar je klant, waarom innovatie de enigste manier is om te overleven en dat je dit best samen met je netwerk kan doen. Drie zaken waar ook wij hard in geloven. Een echte Shift talk dus. Niet te missen!

Praktisch

Night Shift Conference (gratis!)

Locatie: Rambla Kortrijk Expo

Timing: deuren open om 15.30u, talk om 16u.

Inschrijven doe je via een mailtje naar hello@night-shift.be

ps. kom je naar de Conferentie, dan kan je gratis naar de beurs en de party.