De MarcT de Triomphe is een bijzondere kerstmarkt tijdens Winter in Kortrijk binnen de actie van De Warmste Week. Solidariteit staat er centraal. Midden op op de MarcT staat de ‘Arc de Triomphe’. Dat is een geefmonument dat je de voorbije twee jaar ook al op de kerstmarkt in Kortrijk kon vinden.
In de Arc de Triomphe kunnen bezoekers cadeautjes achterlaten. Die cadeautjes verdelen we dan over organisaties die werken voor kwetsbare mensen in de regio Kortrijk.
Rondom de Arc staan dit jaar zes chalets. Kortrijkse organisaties kunnen die gratis gebruiken om via acties en activiteiten geld in te zamelen voor een goed doel. Er is ook een foodtruck.

Het evenement staat als actie geregistreerd bij de Warmste Week van Studio Brussel en verwelkomt ook graag andere acties van de Warmste Week.
Het wordt de warmste markt van de streek!
De MarcT wordt een bruisend evenement waar Kortrijkse organisaties, verenigingen of individuen actief aan meewerken.


De MarcT vindt op de Veemarkt plaats, op de ‘kop van de Veemarkt, vlak bij de hoofdingang van K in Kortrijk van zaterdag 16 tot en met zaterdag 23 december van 13 tot 20 uur en zondag 24 december van 14 tot 16 uur

Wij kijken er alvast naar uit! U toch ook?