De hele maand september is er in de Kiosk op de Graanmarkt van Kortrijk de HACK Arc de Triomphe- oproep te zien, uitgewerkt door Plakwerk & De Stuyverij. Dit is dan ook het startschot voor het inspirerende 'MarcT de Triomphe' concept deze winter.

Tijdens Winter in Kortrijk, van 16 tot 24 december, omringen we op de Veemarkt de Arc de Triomphe met een 'MarcT de Triomphe': 10 dagen markt waar muziek, kunst, voeding, ontmoeting en verbinding centraal staan. We geven iedereen de kans de Arc en 'MarcT' in te vullen, aan te kleden en vorm te geven.

Organisaties, scholen, ondernemers, maar ook individuele Kortrijkzanen kunnen gratis meewerken aan de bijzondere vorm van kerstmarkt. Je kan met jullie ideeën, projecten en organisaties mee invulling geven aan het concept, de planning en de uitvoering. We willen de impact van de Arc de Triomphe verviervoudigen dit jaar! Geluk delen is immers het beste bindmiddel in onze samenleving. De gezamenlijke opbrengst van de 'MarcT de Triomphe' herverdelen we onder de organisaties die dagelijks een gevecht voeren voor mensen in nood. Samen gaan we voor een warmer Kortrijk.

Wil je iets doen of meehelpen aan dit gezamenlijke project? Schrijf je online vóór 29 september in voor de meewerkavond via www.destuyverij.be of mail naar info@destuyverij.be
Welkom op woensdag 4 oktober om 19 uur in het Dakcafé stadhuis Kortrijk, ingang Papenstraat.
Heb je vragen? Contacteer Eline via info@destuyverij.be

We kijken ernaar uit om samen te werken!

Over Plakwerk
Nathalie van Plakwerk ontwierp de grafische stijl van 'MarcT de Triomphe' en zorgde voor de perfecte uitwerking.
Plakwerk staat dan ook garant voor origineel drukwerk en opvallende belettering, maar ook het ontwerpen van een
logo, naamkaartjes, flyers... of meteen een hele huisstijl!
www.plakwerkontwerp.be

Over De Stuyverij
www.destuyverij.be

Over de Kiosk
www.designregio-kortrijk.be

Partners: De Stuyverij, Stad Kortrijk, Howest, Quindo, Designregio Kortrijk, OCMW Kortrijk